Toplu olarak gezen fareler yem bulduklarında aralarındaki en yaşlıyı yemin tadına bakmak üzere gönderirler. Yemin zehirli olamdığını anladıklarında hepsi birden o yemi güvenli olarak görürler ve periodik olarak yerler.
Farelerin doyma hisleri yoktur ve devamlı kemirme ihtiyacı hissederler. Bu yüzden yem sürekli olarak tüketilir. FARMİN tüm buğday taneleri ve özel tatlandırıcılar kullanarak üretilir. Bu farelerin en sevdiği yem türüdür çünkü kemirme ihtiyaçlarını giderir. Bu sebepten dolayı az miktarda FARMİN, toz veya toz içeren (kemirilmesi zor) zehirden daha etkilir.
Anında Zehirlenerek Ölen Fare Anında zehirlenerek ölen fare koku yapar. Difenacaum’um özelliği farede iç kanamaya sebep olarak susuzluk hissini uyandırmasıdır. Dolayısıyla devamlı su tüketir ve su kenarlarında kuruyarak ölür. Koku yapmaz.